Koen's weekboek 25 oktober '04

Piep!

Jaja, 'k weet het, de afgelopen dagen was dat hier maar een saaie boel, want er zat weinig beweging in de site ...

'k Hoop dat gauw in te halen en het deze week wat bij te werken, maar 't belooft niet veel goeds want 'k heb vrij veel te doen de komende dagen. En je weet het: 'first things first'.

Eventjes vanuit de keuken hier van op de PC kijken naar de TV. 't Is op Kanaal 2 een film met Sharon Stone. Mmmmmmmmmm ... da's nu een keer echt mijn dada sè. Echt een schoon madam. En op VT4 is 't van Expeditie Robinson. Zal 'm daar even op laten staan. Ik kijk van hieruit op de living en kan het schoon in de gaten houden.

Zoals je al kon zien ben ik bezig met de spaghetti. Heb al schoon m'n ingredienten klaar gelegd. Met natuurlijk niet te vergeten het gehakt.

En 't zal je wel niet opgevallen zijn, maar 'k heb mij weer in kosten gebracht voor een kookpannen set. Ah ja, want van die andere was het handvat er overal af. En 'k had geen goesting om nog langer m'n vingers te verbranden. Dus! Nieuwe kookpannen set.

Maar een goeie spaghetti zou geen goeie spaghetti zijn zonder kruiden. Even kijken wat we daar nog zien staan: haha, look, njamie njamie. LOL, moet vanavond toch niemand meer zien ... dus kan er wel een teentje look in. Eenmaal de spaghetti klaar ga ik nog ff aan m'n bureau zitten alwaar de andere PC staat. Om wat muziek te rippen in MP3. Heb momenteel zo'n 1000 liedjes, maar dat moeten er zo'n 15 à 20 duizend worden. 'k Heb dus nog wat werk.

Allez, ga je moeten laten, want 'k heb nog veeeeeeeeeeeeeel te doen. Eerst de spaghetti.

En niet te vergeten, keep on smiling.

Voor de fans van de retro acid: allen eind deze week naar de vooruit in Gent.

Doei doei!!!

Koen Godderis

Maandag 25 Oktober 2004

 
©2002 Koen Godderis