Wie wil Inge op de radio?

Vrijdag deed ze nog een stemtest op FMBrussel, nieuws lezen en dat soort zaken, je kent dat wel. Maar misschien wil ook jij Inge wel eens voor een stemtest? Try it!

CV:

Hoi, ik ben inge, momenteel 5 maanden zwanger van een echte kickboxer (hij schopt m'n hele buik verrot) en ik werk in een call-center (zie foto). Nu ik zwanger ben ben ik zo lui als een patat, maar normaalgezien ga ik elke week een stuk of drie keer mountainbiken, mijn vriend vindt dat ik fiets zoals een vent en heeft soms moeite om me bij te houden. We rijden heel Belgie door, en soms worden we zelfs door wildvreemde mensen herkend in een winkel als dat koppel dat als een komeet langs hun huis voorbijflitste. Ik ga regelmatig op weekend in de Ardennen als vrijwilliger . Er komen dan ploegen die tegen mekaar mountainbiken, kajakken en lopen, en wij staan in voor het controleren van de kaarten en het werk in de keuken. Natuurlijk zijn we solidair en slapen we mee in de tent, en ondertussen kennen we de deelnemers die meestal terugkomen, heel goed. Dus: de gebruikelijke kampvuren met de nodige drank en leut maken.

Verder leg ik het graag uit, ik heb een hele historie van call-centers achter de rug en heb ook als vrijwilliger bij Tele-onthaal gewerkt. Heavy stuff, als je bij voorbeeld iemand zichzelf door het hoofd hoort schietenaan de telefoon, maar ook veel verborgen miserie, nieuwe armoede van mensen die in kasten van huizen wonen maar niks hebben staan van meubels omdat ze veel te veel moeten afbetalen.

Verder dans ik heel graag, ik sta regelmatig met mijn buik bloot thuis te shaken met de stereo vol opengedaan zodat die kleine smiecht in me al direct een goede muzikale opvoeding krijgt. want muziekgek ben ik ook en dat gaat van de jaren zestig tot nu, al ben ik niet gek van al die donna-rommel die je tegenwoordig hoort. Dan ploept mijn buik mee omdat ie ofweleen pokkehekel heeft aan de muziek ofwel zelf aan het stuiteren is van plezier.

Reacties: inge@koengodderis.be

KG-redactie

Woensdag 12 Februari 2003

 
©2002 Koen Godderis