Opstart van MaevaFM nu ook tastbaar voor de luisteraar

MaevaFM wordt meer en meer iets tastbaars voor de luisteraar. Reden hiervoor zijn de 2 stations die inmiddels zijn overgegaan op de inloopperiode van MaevaFM. Maar om een beter zicht te krijgen over de gang van zaken laten we eventjes Eric Hofman aan het woord. Hier richt hij zich even tot de Maeva-fans.

Beste vrienden,

belofte maakt schuld, en vandaag kunnen wij de start aankondigen van een promotiecampagne op de twee lokale frequenties in Oost-Vlaanderen. Het betreft twee van de radio’s welke getekend hebben bij ons. Andere frequenties volgen.

Zoals reeds eerder gezegd verloopt de opstart stapsgewijs en in fases. Deze twee radiostations draaien de komende weken promo’s voor de terugkeer van MaevaFM op hun frequenties, in hun streek. Tweede stap wordt dan het implementeren van het nieuwe MaevaFM (non-stop) format en het daadwerkelijk doorvoeren van de naamsverandering van deze stations. Om tenslotte up te linken met de Arie van Loon Studio’s.

Ondertussen zullen diverse andere frequenties ook volgens dit stapsgewijs schema overschakelen op MaevaFM.

Het gaat vandaag en morgen om de regio’s Aalst-Ninove met PROS FM 103.8 en Groot Wetteren op FM 104.5 met Impuls.

Op het moment dat MaevaFM daadwerkelijk haar format op deze zenders plaatst en de naamsverandering doorvoert na overleg met onze lokale partners, zullen jullie dat hier kunnen lezen.

Voor alle duidelijkheid het format draait dus momenteel nog niet op deze zenders.

De manier van communiceren en het stapsgewijs opstarten van de keten heeft strategische redenen. En daar wordt niet van af geweken, in het belang van MaevaFM. De tijdsduur en de timing die daarbij nodig zijn worden uitsluitend bepaald door MaevaFM Ltd zelf. Iedere poging van buitenaf om dit te veranderen, of nog, om het enorme potentieel in onze groep te destabiliseren is nutteloos.

Wij nemen onze tijd, MaevaFM hals-over-kop terugbrengen behoort niet tot de doelstellingen.

Eric Hofman

De fanletter van MaevaFM is gratis te bekomen via inschrijving op de MaevaFM-site. Dit doe je door gewoon op de banner te klikken rechts van uw scherm. Let wel, deze publicatie van de fanletter op 'koengodderis.be' is eenmalig. Voor komende fanletters dien je je dus in te schrijven. Dat kan je ook doen door een mailtje te sturen naar marc.g@pandora.be met in de hoofding 'inschrijven fanletter'.

KG-redactie met dank aan Sanna 'hoofdredactie' MaevaFM fanletter

Dinsdag 04 Februari 2003

 
©2002 Koen Godderis