D.J. Eppinck: VHS liegt!


Man man, wat kan ik me ergeren aan dat leugenkonijn van een Verhofstadt. Derk-Jan Eppinck windt er alvast geen doekjes om: Verhofstadt is een leugenaar!

De Gentse versie van Roger Rabbit heeft zich bovendien doorheen de jaren gedegradeerd tot slippendrager van niet alleen Elio Di Rupo (PS), maar ook van Johan Vandelanotte (SPa). Waarom? Om toch maar aan de macht te kunnen blijven tiens. En dan verwonderd zijn dat de VLD achteruit gaat ... Wat blijft er van het programma van de VLD nog over? Niets, nul, noppes! In rook opgegaan. En de premier probeert nog steeds elke dag de bevolking een rad voor de ogen te draaien. Alsof de mensen zo achterlijk zijn om al die leugens te blijven geloven.

Volgend jaar zijn er federale verkiezingen. Het zijn de laatste maanden van Paars. Er zit ferme sleet op. Verhofstadt mag dan (eindelijk) voor goed naar zijn buitenverblijf in Toscane. Volgens Guido Van Liefferinge werd deze Toscaanse droom gefinancierd met verboden VTM-aandelen die enkele Gentse VLD'ers bij elkaar hadden "gefoefeld" onder de naam DIC (Deinze Investment Club).

Politiekers en foefelen? Kom nou, dat zouden ze nooit durven ...

23-10-2006 Derk-Jan Eppinck op Aktua TV




Koen Godderis

Zondag 29 Oktober 2006

 
©2002 Koen Godderis