Koen's weekboek 5 oktober '04

Voilà,

ik denk dat alles afgewerkt is voor vandaag. Alle mailtjes beantwoord. Bestellingen, conversaties, etc ... De boekhouding van dit trimester is afgesloten. Alle goederen werden in de winkel in stock opgenomen. De bestellingen en taken voor morgen staan klaar.

Vandaag afspraakje gemaakt met iemand binnen de politieke wereld. Maar de naam zal ik wijselijk u moeten onthouden. Dat zijn zaken die sereen blijven. Je moet weten dat deze site gelezen wordt door iedereen en dus ook door politici. Sommigen zouden iets te slim worden en da's niet de bedoeling. Maar het ziet er goed uit voor m'n radioproject, tenminste die ook van de investeerders. Ik ken een handjevol mensen in het Vlaamse parlement die direct betrokken zijn bij de radiolicenties en dat voor de huidige legislatuur. En Geert Bourgeois is een West-Vlaming (Izegem), dus kan het ook geen probleem vormen om eens grondig in dialoog te treden (al dan niet in het West-Vlaams) over het geklungel van Marino Keulen en Dirk Van Mechelen (VLD) van de voorbije legislatuur media. Geklungel? Ja, wie dat geen geklungel noemt die kent de details niet. So shut up! Deze details of schone daden van onze 2 ex-mediaministers (voor zover ze die titel waard waren) zullen terug te vinden zijn in de reactie op de domeinskwestie.

Ik ken een radiomaat die al 12 000 euro aan de Raad van State heeft besteed. En dat allemaal om z'n gelijk te halen. Ik zit ook bij de Raad van State, maar dan in eigen verdediging. Maar wel zelfde aanklacht als m'n collega. En zo zijn er dus een kleine 20 aanklachten lopen tegen die Keulen en Van Mechelen en hun vorige media-beleid. Veel mensen binnen de radiowereld zijn dat politieke gefoefel echt zo beu als de pest, vandaar dat ik via media, politiek, etc ... de druk langzaam meer en meer aan het opvoeren ben. Wie recht in z'n schoenen staat, moet geen schrik hebben om volle petrol te geven. Ik ga voor niemand achteruit, en zeker niet voor prutsers die heel wat radiomensen zware schade hebben toegebracht. Ik ben voor rechtvaardigheid, niet voor gefoefel waarbij mensen oneerlijk worden behandeld. En waarbij alles politiek heimelijk achter gesloten deurtjes wordt beslist.
Politiek kan me eigenlijk weinig schelen. Alleen, het is godgeklaagd dat wanneer je met een project begint binnen de media je steeds politieke poortjes moet passeren. Al dan niet vergezeld van de nodige steekpenningen of gewone ordinaire vriendjespolitiek. Kan je hier in Vlaanderen echt nooit iets binnen de media opstarten zonder dat politieke poortje te moeten passeren? Ik walg er gewoon van. In elke andere branche start je gewoon alles op wat je maar wil. Maar media???? How how, da's wat anders!

Enfin, straks nog wat gaan lopen, heb allerhande reflectiemateriaal voor in de donker uit de winkel gehaald om aan te doen.

Sorry, moet afronden, m'n vriendin is er. En moet hier absoluut van de computer als zij er is en ook eten maken, daarna loop loop lopen jihaaaaaaa!!!

Aan iedereen het beste, en roddelt niet te veel over mij hé, ik lig daar toch niet wakker van :-)

Als ik weet dat ik voor iedereen m'n best doe, is dat genoeg.

(Update 6-10-04: nieuws aangaande radioproject 936)

Koen Godderis

Dinsdag 05 Oktober 2004

 
©2002 Koen Godderis