Oei, het regent ... watte???

... het regent voorbinddildo's!
In Nederland is er op dit moment nogal veel commotie ontstaan over een seksfilmpje dat recentelijk op het internet is beland.

Ja, ok, je kan zeggen: de zoveelste home(seks)video ... Geeeeeeeeeuw .... Maar dit keer betreft het toch nog iets heel anders dan een Paris Hilton die haar orale kunsten tentoon spreidt, of een Pamela Anderson die op een boot eventjes heel hard van jetje geeft. Of een Katie "Jordan" Price die haar seksuele duivels ontbindt.

Nee, het gaat hier NIET om één of andere wereldster waarvan dan enige tijd later een verboden seksvideo op het internet belandt, maar gewoon om een keeper, luisterend naar de naam Stefan Postma. Elke week staat hij voor Ado Den Haag onder de lat in 's Nederlandse hoogste voetbalcompetitie, ook wel de eredivisie genaamd.

Wat is nu zo bijzonder aan die uitgelekte tape? Wel, de arme man speelde tot voor kort in Engeland en zijn ex-vriendin dreigde ermee het seksfilmpje op het internet te gooien als hij niet voldoende betaalde. Afpersing dus. Maar dat is echter niet alles. "Was het maar dat", moet de arme keeper van Ado Den Haag nu denken. De inhoud van het filmpje is namelijk nogal genant, want het gaat hier niet om gewoon even wip wip wip en hop hop hop. Maar om ... Enfin, je leest en ziet het dadelijk wel.

Om het verhaal helemaal spicy te maken: de man staat elke week voor gans voetballend Nederland te blinken onder de lat! Zo ook enkele dagen geleden in de wedstrijd tegen Ajax. In een propvolle Amsterdamse Arena kan dat dan wel eens dik tegenvallen. Zeker als ze je er gedurende de ganse wedstrijd aan herinneren dat een genant filmpje van jou op het internet is beland. Zo genant dat de voorbinddildo's letterlijk je om de oren vliegen.

Spreekkoren? Wat zei u? Na de racistische spreekkoren, zijn er nu de voorbindlulspreekkoren. De ex van Here Postma zou nog wel eens flink tegen de lamp kunnen waaien als ze ooit in handen van het gerecht komt, want dit alles kan een mens toch niet goed doen zoveel "genante" aandacht.

Voorlaatste gerangschikt staan in de competitie kan je als genant ervaren, maar een genante sekstape van je op het internet is pas écht genant.

Lees, huiver ... enfin ... doe maar. De één kan er om lachen, de ander vindt het een inbreuk op de privacy. Ik zeg slechts 1 ding: be careful als je met een videootje in de slaapkamer staat. Weet dan dat dit ook wel eens voor het nageslacht zou kunnen bewaard worden!

Als dat zo doorgaat hebben we straks geen keepers meer onder de lat staan ...



ADO-keeper laat zich poorten




Hoi! Televaag-lezer op zoek naar ADO-seks




Het antwoord van ADO-Den Haag




Kudtwedstrijd, het regende dildo's




Spreekkoren
Fragment: Audio

De keeper van Den Haag van Den Haag,
De keeper van Den Haag
Heeft een dildo in z'n maag
Dat is toch, dat is toch
Dat is toch niet gezond
Zo'n dildo, zo'n dildo
Zo'n dildo in je kont
Deeheeee....



Beelden wedstrijd: Ajax - Ado Den Haag




Oh ja, we waren het belangrijkste nog vergeten, de uitslag.

*kuch*

wo 25/10/2006

Ajax - Ado Den Haag: 2-0



Koen Godderis

Donderdag 26 Oktober 2006

 
©2002 Koen Godderis