Koen's weekboek 16 aug. 2004

Voilà, 't weekend zit er op.

Morgen dinsdag is het weer arbeiten. Huh? Deed ik dat dan vandaag of afgelopen weekend niet? Eigenlijk wel. Hmmmm ... altijd bezig, bezig, bezig, ... nooit gedaan. Lig hier nog met een mailing van een 150 mensen die er vanavond ook nog door moet. Hoe laat is het nu? 23u30. Bwah, tegen 1 uur is dat vannacht gedaan. Kan ik dan naar bedje.

Een mens staat er soms niet bij stil wat hij eigenlijk aan z'n dag heeft gehad. Ik bedoel, hoeveel heeft iemand genoten van het leven? Awel, ik moet zeggen, buiten een wandelingske naar de bank en af en toe met een oog op de Olympische tv ben ik heel de tijd ofwel met de zaak ofwel op de PC bezig geweest. Heb nu ook gevonden na lang zoeken hoe je adresbestanden in mapjes in je adressenboek steekt. Tja, niet lachen hé. Alles moet je leren.

Ik beklaag de vrouw van later in m'n leven, want die vrouw zal alleszins niet veel aan me hebben. Ik moet naast de zaak waar ik nu aardig wat werk mee heb omdat de nieuwe voetbalcollectie er is en de nieuwe herfst en wintercollectie, nog 2 dossiers voorbereiden voor de Raad van State inzake m'n radioproject radio 936 (VZW Radio1FM). Begin september is de deadline en moeten de 2 dossiers binnen zijn bij de Raad van State. Zal volgende week beginnen met de dossiers opnieuw in te studeren. Dan volgt een definitieve uitspraak voor de Raad van State.

Naast de Raad van State ben ik ook bezig met de voorbereiding om een dossier te sturen naar de Europese Commissie samen met andere lokale radio's omdat de lokale radiosector concurrentieel benadeeld wordt door de overheid en er te grote mediaconcentraties zijn waar de kleinere private spelers de dupe van zijn. Dit wordt ook een lijvig dossier, maar daarvoor wachten we nog best eerst de uitspraken af van de Raad van State. Als zij streng maar rechtvaardig zijn, zullen zij bepaalde erkenningen vernietigen. Te meer omdat in bepaalde aanklachten duidelijke procedurefouten zitten van overheidswege. In geval de Raad van State naar onze mening strenge maar rechtvaardige beslissingen neemt, gaat er mogelijks geen dossier naar Europa, want dan is dat niet meer nodig. Gerechtigheid is dan geschied. Iemand moet toch eens het vuile werk dat de vorige Vlaamse regering achterliet opknappen? Hopelijk doet men dat nu eindelijk eens bij de Raad van State en heeft men de moed om daadwerkelijk objectieve en strenge beslissingen te nemen.

Wat ik afgelopen week deed? Weet ik niet meer. Ben in elk geval continu bezig geweest en dat zal het ook worden voor de komende weken. Er komen nog wel dagen dat het rustiger wordt, maar nu moet er gewerkt worden. Zoals dat de voorbije weken het geval was. Misschien trek ik nog wel eens voor een dagje of weekendje naar zee. Wie weet? Of gewoon een aardig fietstochtje. Tja, nu ik er aan denk, vorige week maandag heb ik samen met m'n liefste vriendinneke Wendyke een fietstochtje gemaakt. Van Waregem naar Roeselare en terug langs het kanaal. Amai, 60 km, maar ooooooooooh zo plezant. Ik was echt herboren.

En als je het nog niet zag, de foto's staan intussen on line van het weekendje zee in Juli. Veel kijkplezier.

Tot volgende week!

Koen Godderis

Maandag 16 Augustus 2004

 
©2002 Koen Godderis