Drink met radiomakers op 8 jan '06

Geen traditionele nieuwjaarreceptie maar de éerste bijeenkomst voor radiolui in 2006! Dat staat alvast geprogrammeerd in het nieuwe verse radioboek van het nieuwe radiojaar. Zondagnamiddag 8 januari 2006 wordt er één van bijpraten, discussiëren maar vooral vooruitblikken. Gecombineerd met een natje en een droogje wordt het een namiddag waar u zeker niet mag op ontbreken!

Omdat u tijdens de feestdagen toch al flink uitgedost bent, kunt u er best nog een gelegenheid bijnemen. En niet zomaar een zoveelste gelegenheid: RadioActief.be nodigt u uit voor de eerste bijeenkomst voor radiolui in 2006. Dit wordt een radiografisch onder onsje waar radiomensen met elkaar kennis maken, bijpraten, discussiëren, vooruitblikken en contacten leggen. Tijdens deze praatnamiddag wordt u alvast in de watten gelegd: wie een natje bestelt, krijgt er gratis een droogje bij, u vriendelijk aangeboden door het huis.

Maar, er is meer: we laten vooral het woord aan de radiolui. En wees gerust: wat u vertelt gaat niet verloren… Hoe dan? Tijdens de bijeenkomst zijn verschillende camera’s opgesteld. Wie zin heeft om eens iets te komen vertellen vóór de camera van RadioActief.be, kan een interview aangaan met één van onze medewerkers. Of treedt u liever in discussie met één van uw radiocollega’s, dan staat onze ‘discussietafel’ ter uwer beschikking.

Achteraf worden deze opnames gemonteerd en komen ze online te staan via RadioActief.be. U leest het dus goed: wie radio in zich heeft, kan niet ontbreken… Noteer alvast in uw nieuwe agenda: bijeenkomst voor radiolui op zondag 8 januari 2006 om 13.30 uur. Plaats: Taverne Dirk Martens, Molenstraat 54 te Aalst. Op wandelafstand van het station, anders-validen hebben gemakkelijk toegang tot het pand. Uitgebreide parkeervoorziening.

Meer informatie: 053 71 00 30 of mail luc@radioactief.be

KG-redactie

Woensdag 21 December 2005

 
©2002 Koen Godderis