Koen's weekboek 8 aug. 2004

Dag iedereen,

kunt u zich een beetje verwarmen? Amai, als 't nu niet warm is dan zal het nooit meer warm zijn. We hebben naar de zomer gesmeekt en nu krijgen we die in overvloed. Enfin, beter zo, dan een regenzomer. Dat is minder dan niets. En loopt iedereen toch maar wat beteuterd rond.

Dit weertje begint echter wel z'n tol te eisen. Ik zit er door. Zowel mentaal als fysiek. Het is nu al weken aan een stuk druk met de zaak en het houdt maar niet op. Zolang het dit weer blijft, zal het ook volle bak blijven. Hoewel, elke zomer is vrij druk. Maar ik klaag niet hoor. Beter zo dan anders. En heb vandaag extra pech, want ik ken een off-day. Zo'n dag waarbij je voor niks niemendal goesting hebt en dat alles teveel is.

Los daarvan ga ik morgenvroeg naar de dokter voor een bloedonderzoek. Dan kan hij een prikske in de aderen van m'n arm geven. Het betreft een volledig onderzoek. Maar 'k heb geen schrik hoor van een prikske. Kwestie dat dat bloed ook eens gecheckt wordt, kan nooit eens kwaad. Verder ga ik ook voor m'n maag. Sinds er eind 2001 in m'n leven heel wat 'minder aangename zaken' op korte termijn zijn gebeurd (waar ik niet direct iets zelf kon aan doen), ben ik 'maagpatient' geworden. Ik lijd aan chronische maaglast. In die zin dat ik een ontzettend zwakke maag heb. Bij het minste heb ik maaglast en wanneer het erg is 'maagpijn'. Zo betreft het de voorbije dagen maagpijn. Het is een gevolg van weinig slaap, veel werken en weinig tijd maken om gezond te eten.

Morgen ga ik alvast met Wendyke de fiets op. Een tochtje Waregem-Roeselare staat gepland. De vorige keer hebben we zo'n 40km gedaan, dus dat moet te doen zijn om eens tot in Roeselare langs het kanaal te rijden. Zoals ik je al eens eerder vertelde, zijn we ook een weekendje aan zee geweest. De fotokes zal ik de komende dagen on line zetten, want die zouden normaal morgen maandag moeten klaar zijn. Veel vakantie neem ik tijdens het jaar niet, maar meestal wel wat meer weekendjes aan zee. Dat is dan zondag + maandag.

En voor de mensen die ooit de winkel binnen komen, weet dat ge gezien wordt, so smile. Die camera is er eerder uit veiligheidsmaatregel. En heb de videoband al eens nodig gehad ... let wel, toch al een flinke poos geleden.

Hopsakéé, ik ga nu terug op het terras sè, want 't is hier vree warm binnen. Veel moet er hier waar ik woon niet meer opgedaan worden. Behalve de tuin en 1 van de 2 garages moet nog voorzien worden van een poort. Maar ja, ik heb geen partner die die garage nodig heeft, noch kindjes die in de tuin spelen (hoewel dat er nog wel komt, maar met wie? LOL). Volgend jaar komt dat in orde. Die kosten waren nu ook weer niet prioritair. Beetje bij beetje, Rome werd ook niet op 1 dag gebouwd. Maar dan is echt alles zowel binnen (interieur inbegrepen) als buiten afgewerkt. Het heeft me 5 jaar bloed, zweet en tranen gekost. En dat is niet eens overdreven.

Ik wens je verder nog een hele fijne vakantie toe. En je weet het, ik ben steeds bereikbaar via dit adres koen@koengodderis.be. Hou jullie goed en geniet van het mooie weer. Het is jullie gegund.

Koen Godderis

Zondag 08 Augustus 2004

 
©2002 Koen Godderis