Koen's weekboek 7 juli 2004

Hoi,

eventjes vlug vertellen, zij het met enige vertraging, wat er zo allemaal de voorbije week is gebeurd. Eigenlijk niet zoveel speciaals, behalve dat de solden zijn begonnen en het dan iets drukker in de winkels is dan normaal. Maar van een stormloop kan je niet spreken.

Logisch toch?

Terwijl ik dit stukje aan het schrijven ben, is het buiten een herfstweerjte van je welste. Wat er dus nu in de winkel wordt verkocht? Pulls. Hahahahaha ... in de zomer pulls. Man man, te gek voor woorden. Straks mag ik al de wintercollectie uithalen. Iemand een wollen pull nodig of een dikke donsjas? 't Is maar een vraagske hé.

Een zomer zoals vorig jaar? Nee, dat zit er nu al helaas niet meer in. Daarvoor hebben we al teveel regen, wind, koudere temperaturen en te weinig zon gehad. Maar 't mag zo langzaam aan wel beginnen met het mooie weer. Helaas pindakaas. Dat zomerweer is meteorologisch nog niet in zicht. Typisch Belgisch. Het is ofwel alles ofwel niks. Ofwel kan je niet buiten komen dat het te 'drukkend' warm is, ofwel kan je niet buiten komen omdat het zoals nu een herfstweertje is van je welste.

Hoe het nog gaat met Wendyke? Jaja, alles goed. Soms een beetje aanpassingproblemen omdat ik 2,5 jaar niet meer echt een vaste relatie heb gekend en dat nu wel zo is. Dan blijf je soms wel eens in dat vrijgezellenleventje steken ... en dat terwijl je met iemand bent. En je kunt niet kiezen hé. Als je samen met iemand bent dan brengt dat bepaalde verplichtingen met zich mee ofdat je dat nu wil of niet. Soms denk ik wel eens aan die goeie ouwe tijd van vriendinnekes. De meesten daarvan zijn nu getrouwd of hebben zelfs al kindjes. Soms wou je dat je dat klokje kon terugdraaien, want het was wel best een schone tijd. En dat zeker met bepaalde meisjes.

Over vriendinnekes gesproken. Een goede vriendin van me heeft op 22 juni een kindje gekregen. Aangezien ik niet meteen tijd had om haar te bezoeken ben ik eergisteren maandag naar haar toegereden. Kindje is wel 1 maandje te vroeg geboren. En zo schattig. Het weegt als ik me niet vergis zo'n 2,5 kg en zo klein. Ofwel ligt het aan mij, want ik ben nog niet zo thuis in kleine boelekes, ofwel is het volkomen normaal, maar zo'n kleintje had ik werkelijk nog nooit gezien. Stond een beetje met de handen vol bij vertrek naar huis, maar Hannelore drukte me toch de kleine tegen mij. Dat kindje woog echt niets en nog eens niets. Heel schoon natuurlijk. Wat komiek die kleine handjes, oortjes, voetjes, etc ... De papa blij en de mama ook. Schitterend!

M'n eigen vriendin zei dat ze dat ook graag ziet, boelekes ... voel je het al komen?
LOL

Sinds begin deze week is er nu ook mijn weblog via skynetblogs. Het adres is als volgt: http://koengodderis.skynetblogs.be

Koen Godderis

Woensdag 07 Juli 2004

 
©2002 Koen Godderis