Vijf TV doet het uitstekend

VIJFtv kende sinds eind 2004 tot op heden een gestage groei. De zender van de SBS-groep (VT4) scoort ondertussen elke dag een marktaandeel van om en bij de 3%.

Ook gisteren woensdag was het opnieuw een recorddag voor de zender voornamelijk voor vrouwen met een marktaandeel van 8% op de doelgroep vrouwen 20-49 jaar.

De avond nam een vliegende start dankzij de Flying Doctors met een marktaandeel van 11.3% op vrouwen 20-49 jaar. Ook de dames van Sex and the City deden het uitstekend. Zij haalden hun vrouwelijke charmes boven en behaalden daarmee een marktaandeel van 8.6% op de VIJFtv doelgroep. Meteen de beste aflevering sinds de start van de trendzettende serie op VIJFtv!

Nadien werden de coctailjurken en nagelvijltjes ingeruild voor werkmanshandschoenen en beitels in Extreme Makeover: Home Edition. De werkmannen timmerden verder aan het succesverhaal en behaalden gisteren een marktaandeel van 5.6% op vrouwen 20-49 jaar. Ook de beste aflevering sinds de start.

Maar op hoogste schavotje stond de film Crush met o.a. Andie McDowell. Maar liefst 124.200 romantiekliefhebbers leefden mee met Kate en zorgen daarmee voor een marktaandeel van 9.8% op de doelgroep 20-49 jaar. Er werd zelfs een piek behaald van 170.000 kijkers!

Ook deze zomer zitten de filmfans goed bij VIJFtv. Vanaf 22 juni krijgen zij elke woensdag een dansfilm voorgeschoteld met o.a. Grease, Flashdance, Dance With me, Footloose, Staying Live, enz...

Niets dan positief nieuws bij Vijf TV!

Website: www.vijftv.be

KG-redactie

Donderdag 16 Juni 2005

 
©2002 Koen Godderis