Koen's weekboek 27 juni 2004

Dag iedereen,

aan wat het ligt, weet ik niet, maar ik heb de indruk dat de tijd werkelijk voorbij raast. Alweer een week voorbij. Man man man, ik ga toch nog een tandje moeten bijschakelen. Er is een spreekwoord dat zegt: wie niet steelt of erft, zal werken tot hij sterft. Dat zit er voor mij alleszins in. Ok, ik heb veel te danken aan m'n ouders, maar het is en blijft toch maar de investeringen die je ouders deden (broerlief idem dito) mooi onderhouden. En ervoor zorgen dat in plaats van afbouwen er blijft verder gebouwd worden. Maar geen gesodemieter, altijd maar blijven doorgaan! Als onze dag gekomen is, kunnen we zoveel rusten als we willen. Voorlopig ziet het er nog steeds naar uit dat zowel ik als m'n broer zich over niets ernstig zorgen dienen te maken. Maar het blijft wel elke dag weer de batterijen opladen en de mindere dagen combineren met de betere. Het leven is een strijd. En dat is het ook!

Het is zondag. Eventjes zien wat we vandaag zouden kunnen doen. Ja, ik ben nog steeds samen met m'n allerliefste schatteboutje Wendy (Het is precies al 1 week aan!!! Oeps, 8 dagen zelfs.). Wendyke is 25 sportieve lentes jong en heeft de mooiste blauwe oogjes ooit gezien. Gisteren vertelde ze mij dat het vandaag redelijk warm zou worden. Nou dat valt in elk geval tegen, want we hebben hier al regen gehad en van zon komt er voorlopig niets in huis. Dan ff naar het weerbericht gekeken. Vanaf deze middag komen er vanaf de kust brede opklaringen. Dus, dat belooft zeer zeker aan zee deze namiddag mooi weer te worden. Voor de verandering gaan we nog eens naar zee ... Vrijdag zijn we voor de eerste keer samen naar een etentje geweest op uitnodiging van de plaatselijke zwemclub. Nadien zijn we dan een eindje verderop gegaan, ook alweer op uitnodiging van de plaatselijke voetbalclub alwaar de spelers voor volgend seizoen werden voorgesteld. Het was lekker leuk zo met het liefje eens naar die happenings gaan. En het was bijzonder lekker van eten vrijdagavond mmmmm ... Op één ding na, toen ze helemaal op het onverwachts zei dat ik een beetje mediageil was ... pardon? Hahaha ... Af en toe geil ja, zoals het bij een gezonde man hoort te zijn, maar mediageil? Hallo kroket?

Enfin, life goes on, iedereen probeert er het beste van te maken, evenals ikzelf. De groeten en tot volgende week. Eventuele reacties kan je hier mailen

Koen Godderis

Zondag 27 Juni 2004

 
©2002 Koen Godderis