Koen's weekboek 21 juni 2004

Dag iedereen,

ramp oh ramp. Ik was m'n weekboek aan het schrijven, maar de PC blokkeerde en weg was m'n tekst. Vandaar dat het verschijnen van dit weekboek veel later kwam dan gepland. Maar er is een spreekwoord dat zegt: beter laat dan nooit!

Alvast even meedelen dat radio 538 sinds maandag het grootste station van Nederland is geworden. Radio 538 is een radiostation dat zich richt op een leeftijdscategorie van 18 jaar tot 34 jaar. In commerciële termen ook wel eens 'de meest interessante commerciële doelgroep' genoemd. Reden? Heel eenvoudig. Er wordt door deze leeftijdscategorie het meest geïnvesteerd. Huis, wagen, etc ... En men is ook nog vrij gevoelig aan reclame. Wat van oudere mensen al veel minder tot zelfs niet kan gezegd worden. Hoe radio 538 de grootste radio van Nederland werd? Tja, ze maken gewoon 24/24 lekkere radio. Beschikken over heel goede dj's waaronder zelfs 2 topdj's: Edwin Evers en de onlangs erbij gekomen Ruud De Wild. Zij maken niet alleen dat radio 538 er extra marktaandeel bij kreeg, maar dat naar de toekomst toe dat marktaandeel alsmaar hoger zal worden. Topdj's in Nederland zoals een Ruud De Wild en Edwin Evers verdienen al gauw een 600 000 euro per jaar voor hun dagelijkse show van 3 à 4 uur. En wat vind je trouwens van hun nieuwe reclameslogan waarop een vrouw staat afgebeeld met middenvinger? Gewaagd hé hahaha. Maar dat is nu eenmaal 538. Op en top rebels en eigentijds. Radio met ballen! Radio 538 kan je beluisteren door naar de hoofdpagina van deze site te gaan en op de 538-luisterbutton te klikken.

En met mij??? Hmmm ... Sinds zondag is er iets cruciaals gebeurd. Ik ben niet meer vrijgezel. Meer nog: serieus in relatie! Het is al van eind 2001 geleden dat ik nog in relatie was. Meteen ook de periode waarop het uitraakte met m'n vaste vriendin waar ik 2 jaar mee samen was en een prachtige relatie mee had. Tenminste als we dan eventjes de laatste weken niet meetellen ..., maar gedane zaken nemen geen keer. Laten we dus geen ouwe koeien uit de gracht halen. Het is voorbij en alles behoort definitief tot het verleden. Wie m'n nieuwe vaste vriendin dan wel moge zijn? Ja, het is Wendy. Veel vrienden en vriendinnen hadden al eens over haar gehoord, maar we waren eigenlijk gewoon goeie vrienden. Waar nu dus sinds zondag iets moois is uit ontstaan. En zeggen dat dit helemaal niet in het te volgen scenario stond beschreven, want ik had m'n zinnen gezet op een ontzettend mooi en lief meisje uit Lanaken (Limburg). Zij had me al te kennen gegeven bij me te komen wonen en dat ze ook verliefd was op mij ... . Hoe leg je dan in godsnaam aan haar uit dat er iets is tussengekomen??? Ik heb dus deze morgen met pijn in het hart de situatie uitgelegd en ze zei dat ik moest gaan voor Wendy, maar dat ze gekwetst was. En ik zit daar ook ontzettend mee. Als er iets is wat ik niet wil, is het wel haar kwetsen. En ach, het is zo'n onzettend mooi en lief meisje ... een echt model. Ja, zelfs een prachtvrouwke.

Allemaal heel raar gekomen met Wendy. We hebben mekaar al chatten leren kennen. En van het één kwam het ander. Een keertje afspreken als gewone vrienden en zo ging dat maar door. Ja zelfs toen ik half en half bij iemand anders was, bleven we contact houden. Maar voorheen hadden we nooit iets met mekaar gehad. Ik was het ook een beetje beu van heel veel vriendinnen te kennen, maar geen keuze te kunnen maken. Het moest maar eens gedaan zijn. Ik wou vanaf nu echt voor 1 iemand gaan. Dus zit ik hier afgelopen zondag wat op de PC bezig en komt opeens Wendy me te vragen wat ik nog van plan was te doen. En ik zei: oh, niet echt iets gepland vandaag. Ze vroeg of we niet konden afspreken. Terrasje, zee, etc ... En al gauw spraken we bij me thuis af en ben ik dan met haar meegegaan naar zee. Als gewone vrienden dus, want ik was al eerder een beetje verliefd geweest op Wendy, maar zij ging daar toen niet op in omdat ik vooral ne heel snelle ben. 'Van de snelle aanpak' hahaha! Dus wij samen naar zee. Wat kon er mij gebeuren??? Zij was niet op m'n avances in geweest en ik was verliefd op dat meisje van Lanaken en vice versa. Als gewone vrienden vertrekken en zo ook weer thuis ... dat had je maar gedacht.

Aangekomen aan zee maken we daar een lekkere wandeling op het strand van Oostduinkerke richting Nieuwpoort. Vrij veel wind en helemaal geen zon te bespeuren. Na anderhalve à 2 km te hebben gewandeld zochten we een plekje op om even te verpozen. Een droomplekje! Volledig uit de wind. Weg van de mensen. En wonder oh wonder ... opeens begon de zon te schijnen. Liggen we daar dus allebei languit te genieten van de rust en de zon. Je voelt het al komen zeker? Tja ... awel, dan moet ik ook niet meer verder vertellen hé hahahaha ... we lagen daar zo schoon. Het was gewoon een heerlijk moment samen. Ik kon echt niet meer terug. Ik had m'n hart aan haar gegeven en zij aan mij. Heel m'n scenario met dat meisje van Lanaken in duigen. Zo zie je maar dat je het leven soms echt niet in de hand hebt. Dat heb ik nu zelf kunnen ondervinden. En wie is Wendy dan wel? Wendy is een meisje van Waregem. Ze had me al eens de vraag gesteld waarom ze nooit voorkwam in m'n weekboek, terwijl we toch vrij veel met mekaar contact hielden. Awel bij deze staat ze er voor eeuwig in. En wie weet, voor eeuwig verbonden aan mekaar, althans dat is toch de bedoeling wanneer 2 mensen serieus voor mekaar gaan.

Even haar beschrijven? Wendy is 25 jaar, 5 jaar jonger als ik dus, brunette, zeer sportief, loopt elke week wel haar loopwedstrijd of fitnesst ze het zweet uit haar lijf, etc ... Maar wat haar bovenal typeert zijn haar oogjes. Ze heeft azuurblauwe ogen (geen gewone blauwe hé) en dat valt enorm op bij haar omdat het een rariteit betreft. Iemand die donker is van huidskleur/haar en azuurblauwe ogen heeft, komt niet vaak voor. Bij haar dus wel. Echt heel mooi en speciaal. We zijn gewoon smoorveliefd op mekaar en hebben een mooie toekomst samen. Er zijn heel veel raakvlakken met mekaar. Ik ben erg tevreden over wat gebeurd is, want ik wou niet heel m'n leven op de manier die ik de laatste jaren leefde blijven verder leven. We kennen mekaar al een tijdje en dat heeft ook zo z'n voordelen. Zij weet veel over mij en ik over haar. Laten we hopen dat wat nu is voor eeuwig zo mag blijven. Het is gewoon heerlijk om weer verliefd te zijn op iemand waarvan je weet dat het om een serieuze toekomst gaat.

En wat vonden jullie ervan? Was het niet te melig om lezen? Ja, dat is nu eenmaal zo als je verliefd bent, dan wordt je melig hahaha ... Aangezien veel vrienden en vriendinnen m'n weekboek lezen, wens ik iedereen ook in zijn relationeel leven het beste toe en kan ik iedereen verzekeren dat wat hier boven staat klopt en ik (uit)eindelijk een definitieve keuze voor iemand heb gemaakt. Mag ik dan ook vragen om zeker met me contact te blijven houden, want dat betekent nu niet dat ik niet meer te vinden ben voor een babbel hé.

Mail: koen@koengodderis.be

Koen Godderis

Maandag 21 Juni 2004

 
©2002 Koen Godderis