Koen's weekboek 8 juni 2004

Hallokes,

eventjes snel m'n weekboekske invullen, want daar had ik nog niet echt de tijd voor gehad. Vorig pinksterweekend was bijzonder druk. Er was de eerste communie van m'n kleine neefje en de plechtige communie van m'n nichtje. Op pinkstermaandag ben ik dan samen met vriendin Cathy naar zee geweest. In tegenstelling tot het weer in het binnenland was het aan zee gewoon prachtig weer. Lekker wat gewandeld aan het strand van Oostduinkerke en dan wat terrasjes gedaan. Mmmmm ... heerlijk. Aangezien Cathy ontzettend graag paard rijdt en er daar aan het strand vrij veel mensen 's morgens paardrijden begon zij al zo van die leuke ideetjes te hebben. Meisjes hé ... maar heb ik wel graag. Naast de sleur van elke dag moet er tijd zijn om van mekaar te houden en de dingen te doen die je graag doet.

Het is eindelijk eens prachtig weer geworden. Kunnen we met z'n allen een beetje in de zon gaan liggen en ons van een lekker kleurtje voorzien. Veel kleur had ik anders gisteren maandag op de radio-persconferentie te Aalst niet. Zaterdag was er het huwelijk van m'n nicht en zondag moest de winkel alweer open. Had slechts 2 uur in bed gezeten. En dan 's namiddags heel de tijd bezig geweest met het opstellen van de tekst voor de persconferentie. Vrij vermoeiend dus. Vandaar dat ik niet veel kleur had in de TV-journaals op de VRT. Een vriendin van me uit Antwerpen waar ik nog een tijdje verkering mee heb gehad zei me vanmorgen dat ze me op de tv had gezien en dat ik wel een beetje zon kon gebruiken. Hahaha ... Maar ze kent me en zag meteen dat ik niet veel in bed had gezeten. Anders voel ik me best wel kiplekker hoor. En in de fleur van m'n leven.

Vrijdagavond afgesproken om gezellig romantisch iets in Brugge te gaan drinken met vriendin en zondag zien we wel. Misschien opnieuw naar de zee. Ik moet er eens uit, want het is wat drukker met alles en nog wat en wil m'n zinnen eens kunnen verzetten. Ook de politiek trekt me aan. Heb een vrij goeie verstandhouding met diverse mensen. Aan partijpolitiek doe ik niet echt mee, maar ik geloof in 'mensen'. En geef toe, de politieke wereld is een paar schoon madammen rijker geworden hé. Neem nu Marie Rose Morel, wat een schat van een vrouwke. En altijd zo lief tegen me. Mmmmmmm ... moet kunnen. Blijven doorgaan Morelleke Forelleke! Ik duim voor Vlaanderen en dus ook voor jou. Maar er zijn zoveel mensen in de poltiek die goede ideeën hebben hé. Kan je niet op meerdere kandidaten stemmen uit verschillende partijen? Nee dus ... grrrr ... Partijpoltiek vind ik eigenlijk niet echt goed voor een goed politiek bestuur. Ik vind dat we dat maar eens moesten afschaffen. Enkel nog stemmen op personen!

Enfin, het beste nog iedereen, dikke kus aan alle lieve meiden.

Koen Godderis

Dinsdag 08 Juni 2004

 
©2002 Koen Godderis