Koen's weekboek 29 mei 2004

Verdorie, kan die zon nu echt ne keer niet gaan schijnen??? Had er nochtans zo op gehoopt om vandaag lekker te bbq'en op het communiefeestje van m'n kleine neefje, maar 't zal alleszins zonder de zon zijn. Ook morgen had ik graag wat zon besteld, want dan ga ik met mijn 'mon amour pour toujours' naar de zee.

Tja, we moeten er ons bij neerleggen. Het is niet altijd zoals je het wilt en zeer zeker niet wat het weer betreft. Je kan daar echt niks tegen doen. Geen zon is geen zon. En ge moogt daar op die zon nu nog zoveel vloeken als je wilt, ze gaat niet schijnen.

En anders? Alles kits met jullie??? Bwah, met mij ook, maar zit er wel redelijk door. 't Was een zeer drukke week afgelopen week, vandaar dat ik morgen maandag goesting heb om lekker niet veel te doen. Wandelingetje maken op het strand met regenjas aan. Restaurantje doen, etc ... Maar het ware natuurlijk nog leuker om minister te zijn zoals Steve Stevaert. Met de Visa op kosten van de belastingbetaler jaarlijks voor zo'n 1000 den euro's aan restaurantbezoekjes uitgeven. Dat zijn dan van die schijnheiligaards die zogezegd opkomen voor de gewone man in de straat en die de mooie man uithangen met diezelfde brave man z'n geld. Dat zijn natuurlijk liedjes die niet blijven duren. Als ik de analyse moet maken van onze Vlaamse regering dan kom ik maar tot één besluit. Overwegend crapuul in 3-delig maatpak! Of een stelletje bij mekaar geraapte criminelen. Of een paar leeghoofden met een IQ dat het kleuterklasje niet overstijgt. Gespuis eerste klas. Zo zou je het ook kunnen stellen. We hebben onder de Paars de laatse jaren niks anders gekend dan leugens, bedrog, gefoefel, corruptie, etc ...

Enfin, op 7 juni is er te Aalst een door mij opgezette persconferentie (met de steun van nog andere mensen) aangaande het nieuwe radio-frequentieplan. Het is nu al duidelijk dat dit zowat de meest schandalige verwezenlijking (?!?) moet zijn van de laatste jaren, een democratie onwaardig. Heel wat mensen morren en dat is dan nog zacht uitgedrukt. Je ziet van hier dat ik voor de verzamelde radiowereld en nationale pers geen spaander zal heel laten van de VLD en z'n ministers van het 35ste knoopsgat. Op die persconferentie zal ook iemand aanwezig zijn die heel wat gegevens heeft over een politicus die op het eerste zicht niet zo kosjer zijn en waar ik heel wat mee kan aanvangen. Uiteraard dit onder 4 ogen. Met andere woorden het ziet er naar uit dat ik iemand de komende weken en maanden van dichtbij zal kunnen in het oog houden. En z'n reilen en zeilen nog meer zal kunnen uitpluizen. Dat wordt dus leuk.

Enfin, we zien wel, de komende weken en maanden wijzen alles wel uit ... Boontje komt steeds om z'n loontje.

Koen Godderis

Zondag 30 Mei 2004

 
©2002 Koen Godderis