Fikse relletjes tussen Topradio en JimFM

Het ziet er naar uit dat de afscheuring van Bruno Heyndrickx (Topradio, SIS-Gent) met de jongens uit Vilvoorde (JimFM) op fikse interne relletjes dreigt uit te draaien.

Zo ontvingen wij een mail van een Topradio-medewerker die ons het originele bericht doorstuurde van een JimFM-medewerker die nogal hard van leer trekt tegen de jongens van Topradio, in het bijzonder SIS-Gent waar het moederhuis van Topradio zich bevindt.

Zo schrijft één zekere M.D. van JimFM naar één zekere M.O., bekend van B. productions.

... Wie mails krijgt van het volgende adres : 'topradio@lists.systray.be' opgelet! het is afkomstig van de jongens uit Gent (weer zeer professioneel bezig!!!) en bevat een virus. via via hebben heel wat platenfirma's uit binnen- en buitenland dit nu ook gekregen. Mocht iemand jou er iets over vragen, het komt zeker niet vanuit Vilvoorde, wel van de pipo's uit Gent (topradiovlaanderen.be)...

In een reactie schrijft M.O. van B. Productions aan M.D. van JimFM: ... 'huh ??????' ...

Waarop de mail onder de SIS-medewerkers van Topradio verder werd verspreid met de gevleugelde woorden: ... 'Dit komt van m. ( die ooit bij ons werkte....) How low can we go'

Wat ons betreft, ziet het er naar uit dat die 'pipo's uit Gent' het nog hard te verduren gaan krijgen van die andere 'JimFM'ers uit Vilvoorde' ... het wordt daar alvast nog een gezellig onderonsje.

KG-redactie

Maandag 20 Januari 2003

 
©2002 Koen Godderis