Koen's weekboek 21 mei 2004

Vandaag de facteur over de vloer gekregen met bijzonder slecht nieuws. Ik moet gaan zetelen op zondag 13 juni 2004 en dat al van 7u30 in de morgen.

Na de kloterij met de lokale radiolicenties nu dus andere overheidskloterij. Wie me dat gelapt heeft? Awel ja, dat zou ik ook wel eens graag willen weten! Maar het is duidelijk: ik ben me momenteel aan het bezinnen of ik al dan niet ga.

Zoals de kaarten er nu voor liggen zal ik niet gaan uit protest tegen de overheid. Ze hebben me nu al genoeg gekloot en dat ik op zondag zo vroeg uit bed moet dat gaan ze mij niet blijven flikken.

Er schijnt 500 euro boete te staan als je verzaakt aan deze plicht, maar wat baat zo'n boete als je toch vrijgesproken wordt?

Nu we kunnen ook het nuttige koppelen aan het noodzakelijke en eventueel bij de inkom strooifolderkes uitdelen. 'k Heb er hier liggen van een toffe maat van de christelijke ... die in het parlement zit. Dat zouden we ook nog kunnen doen, of die strooifolderkes stiekem in de kieshokjes gaan leggen hihi ....

We zullen zien, maar 'k heb de indruk dat hier misschien iemand achter zit en mij ne 'kloot heeft afgetrokken'.

Koen Godderis

Vrijdag 21 Mei 2004

 
©2002 Koen Godderis