VB6015: Aflevering deel 1

Vorige week de preview,

deze week de eerste echte aflevering van ZwartofWit Digitaal.

Deel 1 met Derk Jan Eppink, Reddy De Mey, telefoonreacties, emailreacties en veel meer...

Er zijn diverse mogelijkheden om het programma te beluisteren (mp3, iTunes, iPod). Voorlopig alleen nog via download op het internet. Binnenkort ook via korte golf in DRM.* VB6015: Download de uitzending van zondag 5 juni 2005 Deel 1

Hoe downloaden? Rechtermuisklik ---> Opslaan als ---> Beluisteren

Meer: www.jurgenverstrepen.be

--

Update ma 6 juni 2005.

*Reden van uitstel DRM

Doordat de politieke partij Groen! alle landen van Europa, dus ook Engeland en Duitsland, via een persbericht recentelijk had ingelicht als zou VB6015 een racistische zender zijn bol van de politieke propaganda wordt programmatorisch nu alles eerst door de plaatselijke (Engeland en Duitsland) overheidsinstanties gescreend.

De screening van het programma ZwartofWit Digitaal kan een weekje of 2 duren. Het Vlaams Belang, bij monde van Jurgen Verstrepen, is er gerust in en meent dat er op geen enkel moment ook maar enigszins sprake kan zijn (en nooit is geweest) van propaganda noch racisme in het programma ZwartofWit.

Groen! vergelijkt in haar persbericht VB6015, en dus ook het programma ZwartofWit dat jaren liep op de Vlaamse TV en Radio, met Radio Mille Collines die opriep tot de genocide in Rwanda. Verstrepen haalde het persbericht van Groen! in zijn eerste officiƫle uitzending gisteren zondag met gast Derk Jan Eppink nog eens aan. Hij laakte het tunneldenken van Groen! en Vera Dua in het bijzonder.

Van zodra Engeland of Duitsland het licht op groen zet, kan VB6015 on air in DRM-kwaliteit.

Bewuste persbericht Groen!:www.groen.be/nieuwseninformatie

KG-redactie

Zondag 05 Juni 2005

 
©2002 Koen Godderis