Marinokeulen.be, oeps foutje!

Bericht:

De voorbije dagen kon je merken dat op www.marinokeulen.be de site van lazerhothits.com on line werd gezet. Het betreft één van de sites van de hostingfirma Lazernet zelf.

"Dit gebeuren was echter helemaal niet de bedoeling. Er was een communicatiefout opgetreden waardoor Lazernet dacht dat het domein mocht gedelete worden. Dat is uiteraard niet zo. Ik ga m'n domein marinokeulen.be voor m'n winkel niet wekenlang juridisch gaan verdedigen om het daarna lekker te deleten. De site die er verkeerdelijk werd op geplaatst, zal er spoedig weer afgehaald worden. Het ziet er naar uit dat het domein marinokeulen.be op m'n zaak sport& wear blijft staan aangezien het een commercieel domein betreft dat met de aanklager zijnde Dhr Marino Keulen niets te maken heeft en de rechter het dus niet toewijst aan Dhr Marino Keulen", aldus Koen Godderis eigenaar en zaakvoerder Sport & Wear Kortemark.

Zoals bekend wil Marino Keulen het domein marinokeulen.be juridisch van Sport & Wear afhandig maken. Marino Keulen beweert dat het domein werd geregistreerd om er commercieel gewin uit te halen en met het online plaatsen van lazerhothits.com leek het daar zelfs even op. In werkelijkheid blijft de pagina off line. Op 12 juni 2004 volgt de uitspraak voor de Rechtbank van Eerste aanleg te Veurne.

KG-redactie

Maandag 17 Mei 2004

 
©2002 Koen Godderis